RECHEMARE PRODUSE

Aici veți găsi informații despre produsele care au fost identificate cu potențiale probleme și despre acțiunile pe care le-am întreprins pentru a le remedia.

De ce este utilă această pagină ?

  1. Informații actualizate: vă furnizeazăm rapid informațiile. Veți găsi detalii despre numele produsului, numărul lotului, data fabricației și descrierea problemei identificate.
  2. Verificare ușoară: Puteți verifica rapid și ușor dacă produsele pe care le aveți în posesie sunt afectate de rechemare. Lista produselor afectate este disponibilă pe această pagină, astfel încât să puteți compara informațiile de pe ambalajul produsului cu cele furnizate aici.
  3. Instrucțiuni clare: Oferim instrucțiuni detaliate cu privire la modul de acțiune în cazul în care dețineți un produs afectat. Vă vom ghida prin procesul de rechemare și vă vom furniza informații despre returnarea produsului și opțiunile disponibile pentru înlocuire sau rambursare.
  4. Comunicare directă: Pe această pagină, veți găsi informații de contact, precum numărul de telefon și adresa de e-mail, prin intermediul cărora puteți comunica direct cu echipa noastră. Suntem aici pentru a vă oferi suport și a răspunde întrebărilor dumneavoastră legate de rechemarea produselor.
  5. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră: Rechemarea produselor este o măsură preventivă pe care o luăm pentru a proteja sănătatea și siguranța dumneavoastră. Prin intermediul acestei pagini, ne asigurăm că sunteți informați și că puteți acționa corespunzător în cazul în care dețineți un produs afectat.