Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.drimfmcg.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC D.R.I.M. DANIEL SRL denumită în continuare Drim.

 

SC D.R.I.M. DANIEL SRL este o societate comercială care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Pitesti, Calea Campulung, Nr. 35B, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J03/47/1994, cod unic de înregistrare/cod TVA RO5138471.

 

Site-ul https://drimfmcg.ro este administrat de SC D.R.I.M. DANIEL SRL și oferă un portofoliu complet de servicii de distribuție și logistică.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://drimfmcg.ro.

 

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Drim şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Drim. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web a site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Drim sau aduc un prejudiciu imaginii Drim, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

 

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Drim nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

 

3. Drim nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor partenere.

 

4. Drim nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.

 

5. Drim nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Drim.

 

6. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Drim este strict interzisă.